Informace k turnaji Junior Minigolf Masters 2016/2017

Informace k turnaji Junior Minigolf Masters 2016/2017

Turnaj Junior Minigolf Masters (JMM) je největší veřejnostní turnaj v minigolfu na světě, který se koná v období 1. 10. 2016 – 31. 1. 2017 v Praze. Účastníky turnaje jsou žáci základních škol z Prahy 13.

 

Místo konání:

Minigolf Butovice, www.minigolfbutovice.cz, Galerie Butovice, 1. patro od hlavního vchodu nalevo, Radlická 117, Praha 5

Jedná se o profesionální hřiště splňující kritéria Mezinárodní minigolfové federace na pořádání soutěží v minigolfu. Disponuje 18 certifikovanými drahami. Hřiště má rozlohu cca 350 m2 a je plně klimatizováno v čistých a bezpečných prostorách nákupního centra Galerie Butovice.

Pořadatel

Agencie TMT, s.r.o. - provozovatel Minigolfu Butovice, dloholetý organizátor minigolfových turnajů, minigolfových oslav a firemních minigolfových turnajů. Vrchním rozhodčím turnaje je zástupce pořadatele, Tomáš Navrátil.

Dopravní spojení:

Metrem – stanice metra B – Nové Butovice, východ směr autobusové zastávky. Nákupní centrum Galerie Butovice je cca 7 minut pěšky

Autobusem MHD – stanice metra – Nové Butovice, linky 137, 142, 149, 168, 184, 504 a 566. Nákupní centrum Galerie Butovice je cca 7 minut pěšky.

Dopravu na a z turnaje organizují školy. Jízdenky na MHD jsou v režii žáků nebo školy.

 

Termíny konání turnaje

Říjen 2016 až leden 2017, vždy středy a čtvrtky mezi 10. a 16. hodinou.

                                                    

Systém turnaje

  • kategorie (vždy rozděleny na 1. stupeň ZŠ/2. stupeň ZŠ)
    • 1. stupeň – chlapci - jednotlivci
    • 1. stupeň – dívky - jednotlivci
    • 1. stupeň – tříčlenná družstva chlapci
    • 1. stupeň – tříčlenná družstva dívky
    • 2. stupeň – chlapci - jednotlivci
    • 2. stupeň – dívky - jednotlivci
    • 2. stupeň – tříčlenná družstva chlapci
    • 2. stupeň – tříčlenná družstva dívky
  • hráči se zúčastňují v rámci daného turnaje automaticky jak soutěže jednotlivců, tak družstev
  • daná třída automaticky vytváří dvě družstva (chlapecké a dívčí); jako výsledek družstva se počítá výsledek 3 nejlepších hráčů dané kategorie, výsledky horších hráčů se do výsledku družstva nezapočítávají
  • hraje se 1 okruh dle pravidel Světové minigolfové federace
  • odchylkou od pravidel Světové minigolfové federace je maximum 3 úderů na každé dráze; nepodaří-li se hráči zahrát dráhu na 3 údery, zapisuje se mu výsledek 4 úderů na dané dráze
  • do finále soutěže 1. stupně postupuje 5 nejlepších týmů chlapeckých, 5 nejlepších týmů dívčích, dále 10 nejlepších jednotlivců – chlapců (mohou být členy finálových týmů) a 10 nejlepších jednotlivců – dívek (mohou být členkami finálových týmů) - celkem tedy maximálně 50 hráčů
  • do finále soutěže 2. stupně postupuje 5 nejlepších týmů chlapeckých, 5 nejlepších týmů dívčích, dále 10 nejlepších jednotlivců – chlapců (mohou být členy finálových týmů) a 10 nejlepších jednotlivců – dívek (mohou být členkami finálových týmů) - celkem tedy maximálně 50 hráčů

 

Ceny pro vítěze

Pro první tři v každé kategorii na finálovém turnaji budou připraveny poháry a diplomy. Další ceny mohou být dodány partnery turnaje.

Pozornost pro každého účastníka

Na základě jednání s partnery turnaje mohou být dodány drobné pozornosti pro každého účastníka.

Sportovní vybavení

Veškeré sportovní vybavení – hole a míče na hru, bude žákům zapůjčeno bezplatně na místě. Použití vlastního vybavení odpovídající normám Světové minigolfové federace je dovoleno.

Porušení pravidel, řešení sporů

Veškeré reklamace špatně zapsaných výsledků musí být provedeny během pobytu hráče na hřišti. Po jeho odchodu nemohou být na reklamace brány zřetel. Veškeré nejasnosti ohledně pravidel musí být diskutovány se zástupcem provozovatele přímo na místě. Konečné slovo v řešení sporů ohledně pravidel má vrchní rozhodčí.

Kontakty

Obecné dotazy k provozu minigolfu a k prostoru na tel 777 891 610. Dotazy k průběhu JMM směřujte na Tomáše Navrátila 776 194 342.