Je tu už 5. ročník zimní Radotínské ligy

Zimní Radotínská liga je unikátní soutěž pro závodní, jakož i zapálené veřejnostní hráče. Každým rokem si získává na větší a větší popularitě, loňského ročníku se zúčastnilo 32 hráčů. V letošním již 5. ročníku očekáváme pokoření hranice 40 účastníků.

Minigolf

Zapojit se může naprosto každý. I v loňském ročníku na jednom hřišti hráli v jeden okamžik mistr Evropy Karel Molnár, stejně tak jako teprve začínající hráči všech věkových kategorií. Velmi otevřený, přitom jasný a přehledný systém soutěže umožňuje soupeření hráčů všech úrovní. Zároveň není problémem vynechat některé z kol a bát se nějaké zásadní penalizace.

Jednotlivá kola zimní Radotínské ligy se konají na Minigolfu Butovice každé úterý až do konce března 2017. Začínáme registracemi 1. listopadu, první ostré kolo začíná o týden později, tedy 8. listopadu.

Na letošní ročník připravujeme velký putovní pohár pro vítěze a pro účastníky turnaje také slevu na občerstvení z naší nabídky.

Poplatek za účast v této soutěži je také velmi příznivý. Permanentka na úterní dny od 1. listopadu 2016 do 28. března 2017 (kdy můžete na hřišti strávit tolik času, kolik jen chcete) + poplatek za organizaci turnaje činí 1 060 Kč. Jeden vstup vás tak vyjde na necelou padesátikorunu.

Na tomto odkazu naleznete kompletní rozpis Radotínské ligy 2016/2017.

Přihlášky do soutěže můžete posílat také na naši emailovou adresu info@minigolfbutovice.cz. Tamtéž se můžete obracet s dalšími dotazy a dokážeme vám také poradit s pořízením příslušného základního minigolfového vybavení pro účast v turnaji.