Od září Minigolfová škola pro sebe-vědomé děti - registrace prodloužena!

Společné zážitky ve skupině

Opravdová radost ze hry

Rozeznávání vlastních pocitů

Férovost

 

Jmenuji se Tomáš Navrátil a rád bych vám a vašim dětem představil minigolf jako aktivitu, která je bezesporu velkou zábavou a zároveň činností, při níž člověk může lépe poznat sebe sama.

Sám se věnuji minigolfu závodně od svých 11 let a mám osobní zkušenost s tím, jak mi už v dětských letech pomohl se zážitky maximální koncentrace, zvládání stresových situací a ke větší samostatnosti. Velmi obhohacující bylo také setkávání se s nejrůznějšími spoluhráči a společné zážitky s nimi.

Při minigolfu se každý projevuje sám za sebe a nelze se tak schovat za jakéhokoliv spoluhráče či máminu sukni. Při minigolfu je potřeba být "teď a tady". Aniž by si to člověk uvědomoval, kultivuje tak minigolf schopnost koncentrace, zvládání emocí, preciznosti a odolnosti proti stresu. A to při hře, která přináší spoustu radosti, zábavy a nových kamarádů různého věku a pohlaví.

Na Minigolfu Butovice mám zkušenost se stovkami dětí, které se zúčastnily narozeninových turnajů s minigolfem či akcí pro školy. Při své práci s dětmi využívám nejen svých životních zkušeností, ale i poznatků odborníků z nejrůznějších oborů, s nimiž možnosti vlivu minigolfu na osobní rozvoj diskutuji, jakož i znalostí z kurzů osobního rozvoje Zdeňky Jordánové.

Tréninky:

  • 1x týdně vždy pondělí nebo středa od 17 do 18 hod.
  • cena za pololetí 2 500,-
  • uzávěrka přihlášek prodloužena do 29. 9. 2013, první tréninky 16./18. 9. 2013 - aktuálně přijímáme přihlášky na druhé pololetí; možnost začlenění zájemců i do již rozběhlých kurzů
  • vhodné pro děti již od 5 let

Přihlášky možno posílat na tomas.navratil@agencie.cz, nebo osobně na Minigolfu Butovice. Bližší informace tamtéž.

Předchozí zkušenosti s minigolfem nejsou vyžadovány.

Minigolfové vybavení k zakoupení na místě. Možnost odprodeje na Minigolfu Butovice po skončení pololetí až za 80% ceny. Tréninkové minigolfové vybavení zarhnuje 1 PROFI hůl, 3 PROFI míče v celkové ceně 2 200 Kč.

 

O tom, jak se na minigolf dívají děti, které začaly hrát závodně, a jak tento krok hodnotí jejich rodiče, můžete zhlédnout v pořadu České televize o minigolfu z cyklu Žijme sportem.